ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία μας

Η εταιρία μας, σαν εμπορική-κατασκευαστική εταιρεία, εξειδικεύεται στην υλοποίηση ενεργειακών & ηλεκτρομηχανολογικών έργων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προηγμένης τεχνολογίας που περιλαμβάνουν μελέτη, κατασκευή και παράδοση των έργων με το ¨κλειδί¨ (turn – key). 

Η ιστορία μας

Η εταιρία Καρυστινός ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στο χώρο των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, ηλιακών συστημάτων και κλιματισμού.  

Σε συνέχεια της εξειδίκευσης της εταιρίας στη μελέτη και κατασκευή των παραπάνω συστημάτων, το 1994 επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο εμπόριο και εισέρχεται δυναμικά στον κλάδο. Από το 2000, ανήκει στον εμπορικό τομέα (χονδρικό-λιανικό) και μεταφέρεται σε νέα έδρα, όπου και υφίσταται μέχρι και σήμερα. 

Οι απαιτήσεις του χώρου καθιστούν, για την εταιρία Καρυστινός, αναγκαία την επέκτασή της στις ενεργιακές εφαρμογές, με στόχο νέες, καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, υπηρεσίες.  

Η φιλοσοφία μας

Βασικός μας κανόνας είναι να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας και ν’ αποδίδουμε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα. Για μας, ο τρόπος εφαρμογής και η φιλοσοφία λειτουργίας μιας εγκατάστασης, αποτελεί το τέλειο σύστημα.

Στόχος μας

Η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλού επιπέδου, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών, με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.
Σπουδαίο ρόλο για μας αποτελούν τα παρακάτω:
→ Αξιοπιστία, ποιότητα, συνέπεια σ’ όλες μας τις δραστηριότητες.
→ Υλοποίηση των εφαρμογών, πληρώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
→ Ο εξοπλισμός και υλικά κατασκευής να είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς